Kampanj

Sensora Vitamin C Serum

Sensora Vitamin C Serum
Samla alla köp. Du kan delbetala från 23 kr/mån
Tillverkare: Sensora
Antal i Lager: 4
399:-
Antal:  

Detta nya C-vitamin serum från Sensora ökar hudens kollagensyntes och skyddar huden mot för tidigt åldrande. Serumet reducerar även fläckar på huden samt hyperpigmentering. Vitamin C är en kraftfull antioxidant som skyddar huden mot skador orsakade av fria radikaler som din hud utsätts för varje dag. Vitamin C som ingår i detta serum är en avancerad, stabiliserad formula med ascorbyl glucoside.

Vitamin C förstärker kollagenet i huden. Vitamin C spelar nämligen en viktig roll när det gäller hudens produktion av kollagen- och elastinproteiner. Kollagen och elastin bildar tillsammans den extra-cellulära matrisen (ECM) i huden. Den extra-cellulära matrisen är den nätliknande uppbyggnaden som ger huden dess struktur och spänst. I takt med att vår hud åldras producerar huden mindre och mindre kollagen, vilket gör att huden förlorar elasticitet och struktur. Huden blir hängig och fina linjer samt rynkor bildas.

Vitamin C fungerar som en katalysator vid omvandlingen av vissa aminosyror till kollagen- och elastinfibrer. Genom applicera detta C-vitamin serum på huden hjälper detta till att öka mängden kollagen och elastin i huden. Denna extra mängd kollagen och elastin kommer användas av kroppen för att bevara och reparera den extra-cellulära matrisen.

C-vitamin fungerar även för att jämna ut hudens nyans och reducera fläckar på huden. Melanin (det naturliga pigmentet i vår hud) kan orsaka att hudtonen blir ojämn och att det bildas mörka fläckar på huden. Vitamin C hämmar överproduktion av melanin, vilket gör att hudtonen blir jämnare.

C-vitamin skyddar också mot skador orsakade av fria radikaler. Huden är tyvärr mycket utsatt mot skadlig verkan från flera olika miljöhot. De största hoten är skadliga UVA- och UVB-strålar som huden utsätts för när man vistas i solen, men huden kan också få betydande skador av olika luftburna föroreningar. Sådana miljöfaktorer kan generera fria radikal-molekyler som kan orsaka problem för huden på cellulärnivå och göra att huden åldras i förtid. C-vitamin är en mycket kraftfull antioxidant som innebär att C-vitamin har förmågan att eliminera sådana skadliga fria radikaler innan de skulle skada hudcellerna.

Användningsinstruktioner

Applicera serumet på rengjord hy. Massera försiktigt in i huden med lätta cirkulära rörelser.

Storlek

30 ml

Ingredienser

Water, Ascorbyl Glucoside, Aqua (and) Butylene Glycol (and) Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Sodium Hyaluronate, Gluconolactone, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Hydroxide

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Bra

Skriv koden nedan:© beBeautiful.se