Kampanj

Haloxyl - Serum mot Mörka Ringar runt Ögonen

Haloxyl - Serum mot Mörka Ringar runt Ögonen
Samla alla köp. Du kan delbetala från 12 kr/mån
Tillverkare: SR Skincare
Antal i Lager: 1-2 veckor
199:-
Serum som tar bort mörka ringar under och runt ögonen med Haloxyl, Sojarispeptider, Hästkastanjextrakt och Centella Asiatica
Antal:  

Mörka ringar under ögonen är inte nödvändigtvis orsakade av stress och trötthet, trots att många tror detta. Dermatologer och plastikkirurger menar istället att mörka ringar orsakas av kapillärer som läcker blod nära hudens yta.

När detta blod börjar oxidera får det en blå-röd färg som påminner om fula blåmärken. Eftersom huden under ögonen är mycket tunn leder detta till de oestetiska påsarna och ringarna under ögonen. Ju mer transparent huden är, desto mer blod syns igenom och desto mörkare blir ringarna. Det värsta är att denna missfärgning kan bli permanent!

Fördelar med Haloxyl:

I vetenskapliga studier visades Haloxyl ™ bidra till att minska läckt blod under huden med hjälp av naturliga enzymer som bryter ner blodet och gör att dessa mörka ringar bleknar. Haloxyl ™ är så effektiv att den bidrar till att stärka kapillärerna för att förhindra dem från att läcka igen. En koncentration om 2% Haloxyl ™ rekommenderas för behandling mot mörka ringar. Vårt serum använder 3% haloxyl så det borde vara effektivare än testserumet

I en dubbelblind klinisk studie visade mer än 72% av kvinnorna med mörka ringar under ögonen att Haloxyl ™ gjorde att man såg en uppenbar minskning av den mörka färgen. Detta resultat bekräftades sedan med höghastighets fotografi i ett laboratorium som tydligt visade en signifikant minskning av uppkomsten av den blåa och röda färgen under ögonen som orsakar de mörka ringarna.

Sojarispeptider

Dessa reducerar oerhört effektivt mörka ringar och svullnader runt ögonen. En klinisk studie visade 35% minskning efter bara åtta veckors behandling. Sojarispeptider förbättrar hudens mjukhet och struktur samt förbättrar mikrocirkulationen av blod i huden.

Hästkastanjextrakt (Escin)

Detta stärker aktivt- och reparerar det kapillära nätet för att förhindra att de små blodkärlen runt ögonen läcker ut blod eller brister.

Centella Asiatica

Centella Asiatica hjälper aktivt till att reparera och stärka de skadade kapillärerna som avsevärt bidrar till uppkomsten av mörka ringar under ögonen.

Ingredienser: Haloxyl, Soy Rice Peptides, Centella Asiatica Extract, Iris Extract, Hyaluronic Acid, Horse Chestnut Extract, Water, Rosewater, Isodecyl Neopentanoate, C12-15 Alkyl Benzoate, Emulsifying Wax, Cetyl Esters, Sodium Gluconolactone, Sodium Benzoate, Xanthan

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Bra

Skriv koden nedan:© beBeautiful.se