Kampanj

Micellar Oil Cleanser

Micellar Oil Cleanser
Samla alla köp. Du kan delbetala från 15 kr/mån
Tillverkare: SR Skincare
Antal i Lager: 9
249:-
Antal:  

Att använda olja för att rena huden blir allt mer populärare och denna traditionella rengöringsmetod har återuppstått de senaste åren. Dock avstår många ifrån att använda olja för att rengöra huden eftersom de känner att huden kommer bli fet och flottig. De som redan har problem med fet hy brukar särskilt dra sig ifrån att lägga mer olja på huden.

Micellar Oil erbjuder ett helt nytt sätt att rengöra huden. I nuläget finns endast en handfull produkter på marknaden som innehåller Micellar Oil.

Micellar Oil är en otroligt skonsam produkt men samtidigt väldigt effektiv när det gäller att rengöra huden. Den kan ta bort alla slags smink, även vattenfasta mascaror och läppstift. Micellar Oil löser upp och avlägsnar snabbt både oljelösligt och vattenlösligt smuts från huden utan att din hy skulle utsättas för tensider som kan göra att din hy blir torr och sträv.

SR Skincare Micellar Oil är perfekt för alla hudtyper och bör vara förstahandsvalet för de med extremt känslig hud som kämpar för att hitta en rengöring som är skonsam nog för sin hy. Micellar Oil är en mjuk och skonsam rengöring vilket gör den perfekt för hudåkommor såsom eksem, rosacea, dermatit, psoriasis osv.

Micellar Oil är en trestegsrengöring. Huden blir otroligt ren och mjuk utan att olja skulle återstå på huden eller att huden skulle kännas flottig.

Användning

  • Steg 1 - Applicera Micellar Oil på torr hy och massera in. Detta första steg kommer att lösa up smink och oljelösliga partiklar på din hy.
  • Steg 2 - Fukta händerna och massera in Micellar Oil igen. Genom att applicera en liten mängd vatten omvandlas oljan till en skummande rengöring som innesluter oljebaserat smink och oljelösliga partiklar. Vid denna tidpunkt så löser Micellar Oil även upp vattenlösliga smuts och partiklar.
  • Steg 3 - Skölj huden med ljummet vatten. När ännu mer vatten appliceras omvandlas skummet till en rengöringsmjölk som lätt sköljs av från huden och sköljer bort alla upplösta partiklar av smuts som omslutits av rengöringsskummet.

Storlek

100 ml

Ingredienser

Prunus Dulcis (Sweet Almond) Oil, PEG-20 Glyceryl Triisostearate, Propanediol Dicaprylate, Fragrance

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Bra

Skriv koden nedan:© beBeautiful.se