Kampanj

Q10

Q10
Samla alla köp. Du kan delbetala från 12 kr/mån
Tillverkare: SR Skincare
Antal i Lager: 2
199:-
Antal:  

Q10 är en återfuktande ansiktskräm som återställer och förbättrar din hy. Denna ansiktskräm innehåller flera aktiva ingredienser såsom ubiquinon (Q10), extrakt av vit pion, D-ribos och vitamin E. Det är en lätt och snabbt absorberande, icke fet formula. Färgtonen är djupt orange pga. innehållet av Q10.

Nyckelingredienser

Q10

  • Q10 är ett biologiskt medel som produceras naturligt av huden och finns i varje cell. Q10 är involverat i ett antal biologiska funktioner såsom att hjälpa till att producera energi, neutralisera fria radikaler och hålla cellerna i kroppen och huden fria.
  • Hos de flesta som är över 30 år gamla är mängden CoQ10 i huden under optimal nivå, vilket resulterar i försämrad förmåga att producera kollagen, elastin och andra molekyler som är viktiga för huden. Dessutom kan hud som är utarmad på CoQ10 vara mer mottaglig för skador från exempelvis fria radikaler. Således kan CoQ10 öka hudens naturliga återställning och regenerering samt minska skador som uppkommer på huden på grund av fria radikaler.
  • Q10 innehåller 1% Q10. Huden har förmågan att nyttja topiskt applicerad Q10 och använda den för att komplettera sin egna, naturligt producerade Q10. På så sätt kan man få en signifikant ökning av vitala biologiska cellfunktioner. Den ökade mängden Q10 som blir tillgänglig för huden ökar regenerativa/återuppbyggande förmågor hos hudcellerna så att de kan växa och dela sig mer effektivt, vilket leder till fastare, mjukare och fräschare hud.

Vit pionsextrakt

  • Huvudsyftet med vit pionsextrakt som ingrediens i hudvårdsprodukter är att det fungerar som ett hudvårdande medel, dvs. det håller huden i gott skick. De ämnen som vit pionsextrakt innehåller är associerade med att förbättra utseendet på torr eller skadad hud. Vit pionsextrakt innehåller även ämnen som håller sig vid huden för att minska risken för att huden flagnar samtidigt som de gör att huden återfår sin smidighet.

D-ribos

  • D-ribos har bevisade kliniska fördelar. Det har genomförts en studie där en topisk D-ribosbaserad (0,5%) ansiktslotion testades av vuxna kvinnor som hade problem med nedsatt hudton och rynkor. Tjugo vuxna kvinnor utvärderas både objektivt och subjektivt på 14-28 dagar medan de dagligen applicerade denna D-ribos baserade kosmetiska ansiktslotion. Efter 14 dagar kunde man märka en signifikant minskning (12,2%) av de totala rynkornas yta samt en påvisbar reducering (9,1%) av de totala rynkornas längd. Ytterligare kosmetiska fördelar observerades vid 28 dagar då de totala rynkornas längd hade minskat med uppemot 17,6% (de totala rynkornas ytas reducering var kvar på 12,2% vid 28 dagars användning). Subjektivt sett upplevde 67% av kvinnorna att deras hy var mer strålande med mer lyster. Vidare upplevde 71% att deras hy kändes mindre tråkig och mer fräsch.

Vitamin E

  • En av de största bidragande faktorerna till för tidigt åldrande av huden är verkan av fria radikaler. Fria radikaler genereras i huden som ett svar på inflammation och exponering för solljus är en av de mest signifikanta orsakerna till utvecklandet av fria radikaler i huden. Vitamin E är en potent antioxidant som, vid applicering på huden, kan eliminera fria radikaler innan de kan skada hudcellerna. Användning av effektiva antioxidanter i din dagliga hudvårdsrutin skyddar huden från skador och hämmar för tidigt åldrande av huden.

Storlek

50 ml

Ingredienser

Water, Prunus Persica (Peach) Kernel Oil, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Tridecyl Stearate & Tridecyl Trimellitate & Dipentaerythrityl Hexacaprylate/ Hexacaprate, Glycerine, Propanediol & Ethylhexylglycerin & Caprylyl Glycol & Caprylhydroxamic Acid, Neopentyl Glycol Diethylhexanoate, Hyaluronic Acid, Glycerin (and) Aqua (and) Paeonia Lactiflora Root Extract, Corylus Avellana (Hazel) Seed Oil, Prunus Avium (Cherry) Kernel Oil Hydrolised Jojoba Esters, Cetyl Palmitate & Sorbitan Palmitate & Sorbitan Olivate, Niacinamide, Rosa Moschata (Rosehip) seed oil, Ubiquinone, Lysolecithin (and) Sclerotium Gum (and) Xanthan Gum (and) Pullulan , D-Ribose, Glyceryl Caprylate, Hydroxyethyl Cellulose, Vitamin E Acetate, Fragrance

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Bra

Skriv koden nedan:© beBeautiful.se