Kampanj

Om Oss

Enkla returer med 90 dagars nöjd kund garanti

Vi vill att du ska bli nöjd med ditt köp hos oss. Därför erbjuder vi dig en nöjd kund garanti. Har du inte fått något resultat efter regelbunden användning av dina produkter under 90 dagar så kan du returnera dem och du får 100% av pengarna tillbaka. Garantin gäller för ett köp per kund. Att returnera är enkelt, läs här hur du gör.

Gratis frakt – Inga fakturaavgifter

Vi erbjuder alltid gratis frakt inom Sverige. Vi tar inte heller ut någon fakturaavgift. Så i det fall du skulle vilja returnera en vara får du tillbaka 100% av vad du har betalat. Det enda du behöver betala är returfrakten. För leverans till övriga Europa tar vi ut fraktavgift om 25 kr per vara.

Ej testat på djur – Handla med gott samvete

Djurförsök används aldrig i produktutvecklingen av de produkter vi säljer. Produkterna innehåller endast säkra och beprövade ingredienser.

Naturlig och Ekologisk hudvård

Alla produkter som vi säljer är handformulerade. Produkterna är fria från mineraloljor, silikoner, parabener, artificiella dofter och färgämnen. Produkterna är också i största möjliga mån fria från konserveringsmedel, men där användning av konserveringsmedel krävs används endast säkra livsmedelsklassade konserveringsmedel som t.ex. citronsyra.

Handla Säkert – Känn dig trygg

Vi använder oss av betallösningar av tredje part som är krypterade och säkra. När du anger dina känsliga uppgifter såsom kortnummer eller personnummer på deras säkra betalsidor så sker överföringen av dina uppgifter över en säker SSL krypterad anslutning. Så att inga uppgifter hamnar i fel händer.

Om oss

beBeautiful startades under 2011 och vi säljer naturliga, ekologiska och professionella hudvårdsprodukter där fokus ligger på innehållet, inte på förpackningen. Vi säljer bl.a. kemisk peeling, lotion, kräm och serum som gör dig yngre till utseendet, behandlar rynkor och fina linjer samt rosacea, keratosis pilaris, celluliter, bristningar, acne och pormaskar. Du beställer enkelt och billigt online över vår hemsida. Alla produkter skickas från Sverige.

Vi är den officiella svenska distributören av SR Skincare i Sverige.

beBeautiful drivs av Oakland Capital AB med organisationsnummer 556998-1318.
Oakland Capital AB innehar F-skattesedel.

© beBeautiful.se