Kampanj

Lugnande Ansiktsolja

Lugnande Ansiktsolja
Samla alla köp. Du kan delbetala från 12 kr/mån
Tillverkare: SR Skincare
Antal i Lager: 2
199:-
Antal:  

Lugnande Ansiktsolja är en unik blandning av näringsrika vegetabiliska oljor och estrar aktivt arbetar för att lugna stressad eller inflammerad hud. SR Skincare Soothing Facial Oil innehåller naturliga estrar som skapar en snabbt absorberande ansiktsolja som återfuktar din hy utan att huden skulle bli flottig vid applicering.

Nyckelingredienser

  • Sheaestrar - Sheasmör i dess renaste form är ofta mycket tjock och fet till konsistensen, vilket gör att det kan täppa till porer. Ethylestrar i sheasmör är en extraktion från sheasmöret och har en härligt lätt, silkeslen och mjuk konsistens. Ethylestrarna absorberas enkelt av huden och ger din hy en len känsla. Ethylestrarna förser din hy med alla viktiga vitaminer och mineraler som finns i sheasmör utan att din hy skulle bli fet efter användning.
  • Persikakärneolja - Persikakärneolja är en lätt olja som är rik på omega fettsyror som hjälper mot åldrande, torr och känslig hud. Persikakärneolja innehåller även vitamin E som skyddar huden från de skadliga effekterna av solexponering. Persikakärneolja betraktas som särskilt lugnande för hud som påverkas av dermatit, eksem och liknande inflammatoriska tillstånd.
  • Kukuiolja - Kukuinötolja har sedan lång tid tillbaka använts flitigt på Hawaii. Det används främst för att återfukta och skydda huden från sol, salt, vind och andra miljöelement som kan vara skadliga för huden. Kukuinötolja används också för att hjälpa mot mindre hudirritationer såsom sår och brännskador. Kukuinötolja är rikt på vitamin A och vitamin E som förnyar din hy.
  • Passionsfruktolja - Passionsfruktolja är även känd som Maracujaolja och besitter betydande fuktgivande och antiinflammatoriska fördelar för din hy. Passionsfruktolja lugnar kliande hud och är en potent hjälp mot eksem, psoriasis och andra hudinflammationer och tillstånd av kliande och torr hy.
  • Arganolja - Arganolja är rik på vitamin A och vitamin E samt omega-6 fettsyror och linolsyra. Forskning visar att när arganolja appliceras på huden så lindrar den inflammation samtidigt som den återfuktar huden.
  • Propanediol Dicaprylate - Propanediol Dicaprylate är en lätt ester som minskar flottheten i produkter som innehåller stora mängder vegetabiliska oljor.

Användning

  • Applicera ett par droppar på din hy. Massera försiktigt in tills oljan absorberas av huden. Lite räcker länge.

Storlek

30 ml

Ingredienser

Shea Butter Ethyl Esters, Prunus Persica (Peach) Kernel Oil, Aleurites Moluccana (Kukui Nut) Seed Oil, Passiflora Incarnata Passionfruit Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil (Organic), Propanediol Dicaprylate, Allergen Free Fragrance

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Bra

Skriv koden nedan:© beBeautiful.se