Kampanj

Body Butter Kakao och Jojoba

Body Butter Kakao och Jojoba
Samla alla köp. Du kan delbetala från 6 kr/mån
Tillverkare: SR Skincare
Antal i Lager: 1
99:-
Antal:  

Kakaosmör har kallats för den ultimata fuktgivaren och har sedan århundraden använts för att hålla huden mjuk och smidig. Kakaosmör är ett av de mest stabila och starkt koncentrerade naturliga fetterna och smälter vid kroppstemperatur så det kan absorberas lätt av din hy. Kakaosmör rekommenderas ofta som behandling av hudåkommor såsom eksem och dermatit. När kakaosmöret appliceras lokalt på huden skapar det en barriär mellan känslig hy och dess yttre miljö samt hjälper huden att behålla sin naturliga fuktbalans.

Kakaosmör innehåller flera mineraler såsom kalcium, kalium, magnesium, zink, mangan, koppar och järn. Alla dessa mineraler har mycket biotillgänglig form. Kakaosmör är en bra källa till antioxidanter som bekämpar fria radikaler samt hjälper till att skydda huden från oundvikliga tecken på åldrande och miljöstress. Vidare är kakaosmör allmänt känt för att bidra till att reducera celluliter.

Jojobaolja är känd som den olja som mest liknar mänsklig talg, vilket för med sig att användningen av jojobaolja för med sig stora fördelar för både hud och hår. Tack vare sin affinitet med huden är jojobaolja djup fuktgivande och återfuktande samt har förmågan att verkligen tränga in i huden mer än andra oljor. Jojobaolja har även möjlighet att reglera hudens naturliga oljeproduktion. Det kan tyckas kontraintuitivt att applicera olja på fet hud men faktumet är att användning av jojobaolja faktiskt kan minska hudens egna överflödiga produktion av olja. Följaktligen hjälper jojobaolja till att minska förekomsten av exempelvis finnar och dylika hudåkommor som uppstår på grund av fet hy.

Storlek

100 ml

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Bra

Skriv koden nedan:© beBeautiful.se