Kampanj

Epiclear Acne Gel

Epiclear Acne Gel
Samla alla köp. Du kan delbetala från 17 kr/mån
Tillverkare: SR Skincare
Antal i Lager: 1
299:-
Denna produkt förebygger och behandlar akneutbrott. Den minskar talgöverskott och lugnar inflammerad hud.
Antal:  

Denna produkt förebygger och behandlar akneutbrott. Den minskar talgöverskott och lugnar inflammerad hud.

Akne karaktäriseras av hyper-seborré (överproduktion av talg) och hyperkeratos (ansamlingsöverskott av hudceller på epidermis). Överskott av talg och döda hudceller binds samman och täcker till hårsäckarna och porerna. Denna propp kommer antingen hårdna och bilda en svart pormask, eller så kommer aknebakterier att kolonisera den överbelastade follikeln vilket utlöser en inflammatorisk reaktion. 

Vi har kombinerat två av de mest effektiva ingredienserna som används i aknebehandlingsprodukter. Detta är en lätt oljefri toner för att effektivt behandla och förebygga akne.

Acnet

Acnet kommer från Sederma (vilket är samma företag som tillverkar Matrixyl och Haloxyl) och detta är en patenterad ingrediens som riktar in sin på hyper-seborré och hyperkeratos. Acnet fungerar också anti-inflammatoriskt för att lugna inflammerad hud. Med en 3% koncentration av Acnet steriliseras 100% av propionibacterium acnes (bakterierna som orsakar akne) och minskar hyper-keratinosis samt hyper-seborré med 54%. Denna produkt innehåller en 4% koncentration.

Niacinamide

Detta betraktas allmänt som en väldigt effektiv aknebehandlare. I en studie visade 82% av försökspersonerna med inflammatorisk akne en generell förbättring efter åtta veckors användning av gel med en 4% koncentration. Finnar minskade också med 60% och aknens svårighetsgrad med 52%.

Dessa aktiva ingrediensen tillhandahålls i vår formula med apelsinvatten, trollhassel och glycerin. Apelsinvattnet är milt sammandragande för att tränga igenom oljan i huden. Trollhassel lugnar inflammationen i huden och eftersom den är milt antiseptisk så kommer den att minska inflammationen ytterligare. 

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Bra

Skriv koden nedan:© beBeautiful.se