Kampanj

Efter Peeling - Återfuktande Lotion med Solskydd

Efter Peeling - Återfuktande Lotion med Solskydd
Samla alla köp. Du kan delbetala från 12 kr/mån
Tillverkare: SR Skincare
Antal i Lager: 1-2 veckor
199:-
Essentiell återfuktande, lugnande och reparerande lotion med SPF15. Använd efter kemisk peeling för att skydda, lugna och återuppbygga huden. Förser huden med aminosyror för att hjälpa celltillväxten och kollagensyntesen.
Antal:  

OM-Cinnamate

Detta är ett ekologiskt solskydd med solskyddsfaktor SPF 15. Vi betonar särskilt på våra produktbeskrivningar om kemisk peeling vikten av att skydda huden mot UVA- och UVB-strålar under veckorna som man använder kemisk peeling. Vi avråder också från att använda sådana solskydd som är mineralbaserade, med titan och zinkoxid, eftersom dessa kan blockera porerna och således leda till hudproblem. Vårt solskydd är mycket bättre och snällare mot huden.

Hyaluronsyra

Detta är en av de mest kraftfulla fuktbevarande i naturen. En humektant är ett ämne som kan behålla fukt. Hyaluronsyra, som finns naturligt i huden, kan behålla upp till 500 gånger sin vikt i vatten. Det drar till sig vatten till ledigt utrymme i huden samt återfuktar huden. Hyaluronsyra ger också ökad volym och densitet, vilket gör att hudens allmänna utseende blir mycket bättre. Hyaluronsyra är även en mycket viktig faktor i transporten av näringsämnen till hudens livskraftiga celler.

Panthenol

Panthenol, även känt som B5-vitamin, har mycket effektiva regenererande egenskaper som främjar tillväxten av nya hudceller.

Allantoin

Detta är ett superbt anti-inflammatoriskt medel. Allantoin kommer minska irritation i samband med användning av kemisk peeling.

Sojaproteiner

Sojaproteiner förser huden med essentiella aminosyror. Dessa aminosyror stödjer celltillväxten och kollagensyntesen.

Observera! Användning av solskydd är inte det fullständiga sättet att skydda huden från de skadliga UVA- och UVB-strålarna från att tränga in i huden. Solljus genererar fria radikaler som skadar cellerna och kollagenet på molekylär nivå, vilket är den största orsaken till att huden åldras. Det bästa är att kombinera med någon av våra krämer som innehåller antioxidanter som ger skydd mot fria radikaler, t.ex. vårt C Vitamin Serum.

Alla ingredienser

Octyl Methoxycinnamate, Pronus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Cetearyl Alcohol and Polysorbate 60, C12-15 Alkyl Benzoate, Neopentyl Glycol Diethylhexanoate, Propanediol (and) Ethylhexylglycerin (and) Caprylyl Glycol (and) Caprylhydroxamic Acid, Hydrolised Jojoba Oil, Hydrolysed Jojoba Esters, Passiflora Incarnata (Passionfruit) Seed Oil, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Taurine, Pnathenol, Cetyl Esters, Lysolecithin (and) Sclerotium Gum (and) Xanthan Gum (and) Pullulan, Hydroxyethyl Cellulose, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Sodium Hyaluronate.

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Bra

Skriv koden nedan:© beBeautiful.se