Kampanj

Hydraloe 30ml

Hydraloe 30ml
Samla alla köp. Du kan delbetala från 17 kr/mån
Tillverkare: SR Skincare
Antal i Lager: 1-2 veckor
299:-
Serum med ren hyaluronsyra och aloe vera.
Antal:  

Hyaluronsyra finns naturligt i den mänskliga kroppen och är centralt för att reglera celltillväxt och förnyelse. Det finns i stora mängder i bindväv, epitel, och neurala celler. P.g.a. detta har hyaluronsyra funnit sin väg in i många hudvårdsprodukter, speciellt anti-rynk formuleringar. Hyaluronsyra har den anmärkningsvärda förmåga att binda vatten 500 gånger sin egen vikt. Med denna förmåga ger den huden en intensivt återfuktande effekt.

Hyaluronsyra serum är helt enkelt den färdigberedda formen av natriumhyaluronat. Natriumhyaluronat levereras som ett fint vitt pulver och löses i vatten för att skapa den användbara formen - hyaluronsyra serum. För att skapa Hydraloe har vi helt enkelt löst natriumhyaluronat i Aloe Vera vätska snarare än i rent vatten. Precis som i vår otroligt populära rena hyaluronsyraserum använder vi inte fyllmedel eller förtjockningsmedel för att skapa serumet. Detta är ett näst intill rent hyaluronsyraserum

Genom beredning med aloe vera ger detta serum inte bara intensiv återfuktning för alla hudtyper (och speciellt torr hud), men kommer att lugna irriterad och inflammerad hud.

Denna produkt ger befrielse från hudåkommor såsom eksem, psoriasis, dermatit, rosacea, acne och solbrända hud. Denna produkt är bra att använda på barn, särskilt om de har drabbats av solbränna.

Användningsinstruktioner: Ta bara en liten del av serumet och massera försiktigt in i huden med fingertopparna. Använd så ofta som önskas.

Ingredienser: Natriumhyaluronat, Aloe Vera, Vatten, Rosenvatten, Natriumbensoat.

Storlek: 30ml

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Bra

Skriv koden nedan:© beBeautiful.se