Kampanj

Sensora Glyconex - Kemisk Peeling (10% - 30%)

Sensora Glyconex - Kemisk Peeling (10% - 30%)
Samla alla köp. Du kan delbetala från 19 kr/mån
Tillverkare: Sensora
Antal i Lager: 12
329:-

Välj Alternativ


* Styrka:
Antal:  

Glyconex glykolsyrepeeling från Sensora är verkligen en revolutionerande glykolsyrepeeling. Denna peeling innehåller en kraftfull formula med förbättrad glykolsyra på så sätt att denna glykolsyra är effektivare men samtidigt skonsam.

Med Glyconex glykolsyrepeeling från Sensora får du ingen stickande känsla i huden eller inflammation efter peelingen. Detta är tack vare den formula som Glyconex glykolsyrepeeling innehåller. Med vanliga glykolsyrepeelingar får man nästan alltid en stickande känsla i huden efter peelingen och riskerar att huden inflammeras.

Glykolsyra är den mest populära typen av kemisk peeling, både när det gäller peeling på skönhetssalong och peeling för hemmabruk. Glykolsyrans popularitet beror på glykolsyrans förmåga att förbättra ojämn hudtextur samt energilös hud på bara några veckor (ungefär 6 veckor). Genom att kontinuerligt använda glykolsyrepeeling under 6 veckors tid blir huden mjuk, len och får en härlig lyster.

Glykolsyrans viktigaste fördelar och effekter går dock bortom dess ytliga exfoliering av huden. En av de stora fördelarna med att regelbundet använda glykolsyrepeeling är att huden snabbare förnyas naturligt, vilket gör att de positiva effekter som glykolsyrepeeling har på huden leder till långsiktiga förbättringar. En annan positiv effekt med att regelbundet använda glykolsyrepeeling är att kollagen- och elastinproduktionen naturligt ökar eftersom de är viktiga komponenter för att stödja den nya huden. Ökad produktion av kollagen och elastin gör att huden blir mer tonad, känns fylligare och smidigare samt att fina linjer reduceras.

Fördelar med Glyconex glykolsyrepeeling

  • Kan med fördel användas av alla hudtyper men är särskilt bra för normal hud.
  • Reducerar fina linjer samt gör huden mjuk och len.
  • Reducerar ojämn hudtextur och ger huden en hälsosam lyster.
  • Innehåller 10% / 20% / 30% glykolsyra

Användningsinstruktioner

Se medföljande instruktioner i paket.

Styrka

10% / 20% / 30%

Storlek

Glysolsyrepeeling 30 ml

Det medföljer även en neutraliseringsgel på 55 ml.

Ingredienser Glyconex Glykolsyrepeeling

Water, Gluconolactone, Lactobionic Acid, Glycolic Acid, Sodium Hydroxide

Ingredienser Neutraliseringsgel

Water, Allantoin, Panthenol, Sodium Hydroxide

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Bra

Skriv koden nedan:© beBeautiful.se