Kampanj

Bluesky Starter Kit

Bluesky Starter Kit
Bluesky Starter Kit Bluesky Starter Kit Bluesky Starter Kit
Samla alla köp. Du kan delbetala från 22 kr/mån
Tillverkare: Bluesky
Antal i Lager: 19
379:-
Antal:  

Om du också är trött på när du lagt ner massa tid på att välja den perfekta färgen, målat naglarna fint och väntat i evigheter på att nagellacket ska torka så drar du på dig skorna och det bara blir klibb av det hela ska du definitivt se hit!

Med detta gellack-kit kan du få lika vackra naglar hemma som på salong. Precis som vanligt behöver du ett baslack, en färg du tycker du om och ett topplack. Istället för att behöva i evigheter på att nagellacket ska torka använder du UV-lampan i en minut och nagellacket torkar direkt. Dessutom så sitter gellacket kvar i upp till tre veckor utan att trilla av eller bli frasigt.

Gellack är väldigt enkelt att använda, finns i massor av vackra färger och ger dig förstklassiga naglar precis som på salong. För att nagellack ska sitta överhuvudtaget (oavsett om det är fråga om vanligt nagellack eller gellack) behöver nageln rengöras och nagelytan som lacket ska appliceras på behöver vara så jämn som vanligt. Vid användning av gellack gör du din vanliga nagelrutin således med att rengöra nageln och fila till ojämna ytor försiktigt. Sedan appliceras du gelbaslacket, använder UV-lampan i en minut för att det ska torka. Efter detta steg appliceras den färg du har valt och använder UV-lampan i en minut igen för att lacket ska torka. Du applicerar färgen så många tunna lager du önskar för att få den färg och täckning du vill ha, precis som med ett vanligt nagellack. Slutligen applicerar du topplacket och använder UV-lampan i en minut för att få nagellacket att torka. Det sista steget är att ta lite alkohol och torka av naglarna för att få bort överflödig gel som inte har torkat och dina naglar får en otroligt vacker lyster och jämn yta. Som vanligt behöver naglar återfuktning så applicera nagelolja vid nagelbanden efter att du målat naglarna.

På samma tid som du lägger på att måla naglarna vanligtvis och vänta på att nagellacket torkar kan du få ljuvliga gelnaglar som sitter felfritt i upp till tre veckor!

Bluesky Starter Kit kostar endast 379 kr och nagellacken räcker länge så det blir många appliceringar för de pengarna. Gellack reagerar på UV-ljus för att torka, vilket innebär att så länge som du förvarar nagellacken på en plats där det inte kommer solljus på dem så torkar de aldrig in så som vanligt nagellack gör.

Med gellack kan du säga hejdå till klibbiga naglar som inte torkar ordentligt och trillar av efter några dagar. Du säger istället hej till lyxiga naglar som sitter ordentligt länge!

Bluesky Starter Kit innehåller:

 • Bluesky Base Coat
 • Bluesky Top Coat
 • SUNmini UVLED 6W Nail Lamp

Köp till ett färgat lack så har du allt som behövs för att komma igång med att göra egna UV Gel naglar hemma.

Utöver det färgade nagellacket krävs att du använder baslack och topplack samt UV-lampa eller UV-LED-lampa för att få nagellacket att härda. Nagellacket kommer inte att sitta kvar på naglarna såvida det inte härdas med UV- eller LED-lampa.

Användningsinstruktioner

 • Tvätta händerna för att mjuka upp dem samt för att få bort smuts och bakterier.
 • Fila naglarna till den längd och form som önskas samt tryck försiktigt tillbaka nagelbanden med en hovsticka. Se till att nagelbanden är mjuka när du gör detta.
 • Använd nagelbandsremover.
 • Applicera Blueskys baslack. Låt baslacket härda under UV-/LED-lampan under 2 minuter. OBS! Trots att nagellacket härdats under UV-/LED-lampa så kommer det vara klibbigt. Detta är helt normalt och det klibbiga lagret kommer att avlägsnas i det sista steget.
 • Applicera ett första tunt lager av det Blue Sky nagellack med den färg du har valt och låt härda under UV-/LED-lampa i 2 minuter.
 • Applicera ett andra tunt lager av det Blue Sky nagellack med den färg du har valt och låt härda under UV-/LED-lampa i 2 minuter.
 • Applicera tunna lager tills önskad täckning har uppnåtts.
 • Applicera Blue Sky topplack och låt härda i 2 minuter under UV-/LED-lampa.
 • Använd isopropylalkohol för att torka bort det klibbiga lagret. Applicera isopropyl på en bommullspad och torka av naglarna.
 • Smörj in nagelbanden med Blue Sky Cuticle oil nagelolja.
 • Njut av ditt perfekta nagellack i flera veckors tid!

Observera att Gel Lack med glitter i rekommenderas att appliceras ovanpå vanligt Gel Lack för bästa effekt. De kan även appliceras med hjälp av svamp om man vill uppnå en bättre täckning av glitter.

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Bra

Skriv koden nedan:© beBeautiful.se