Kampanj

Sensora Bicontinuous Cleanser

Sensora Bicontinuous Cleanser
Samla alla köp. Du kan delbetala från 9 kr/mån
Tillverkare: Sensora
Antal i Lager: 4
159:-
Antal:  

Bicontinuous Cleanser från Sensora är ett lyxigt alternativt till traditionella rengörare som används av dem med känslig hy. Även om rengöring av huden är en viktig del i ens dagliga hudvårdsrutin kan användning av fel rengöring göra att huden torkar ut.

Under de senaste åren har oljebaserade produkter kommit att dominera sminkmarknaden. Detta har naturligt fört med sig att även produkter som ska rengöra huden från smink ska vara oljebaserade. Oljebaserade rengörare har många fördelar, bland annat att de inte torkar ut huden samtidigt som hudens rengörs på ett effektivt sätt. Vissa oljebaserade rengörare har dock nackdelar, exempelvis när det gäller att ta bort tjockt applicerad mascara och att oljebaserade rengörare kan göra att huden känns flottig efter rengöring.

Bicontuous Cleanser från Sensora är en rengörare som innehåller en formula baserad på "bicontuous microemulsion". Denna formula är klar och består av vatten och olja. Detta gör att formulan känns som vatten när den appliceras på huden men dess rengörande egenskaper är mycket bättre än vanliga oljebaserade rengörare.

Bicontuous Cleanser från Sensora renar huden enkelt från smink och även vattenfasta mascaror och läppstift. Huden blir ren utan att den skulle kännas klibbig eller flottig efteråt. Denna rengöring är perfekt för alla hudtyper, även för känslig hud. Denna rengörare vårdar och lugnar nämligen huden samtidigt som huden återfuktas.

Användningsinstruktioner

Applicera på torr hy. Droppa några droppar i din handflata och massera försikigt in rengöringen i huden. Skölj sedan av med ljummet vatten. Vid kontakt med vatten omvandlas konsistensen till en rengöringsmjölk för att lätt rinna av huden. Din hud kommer kännas fantastiskt mjuk, smidig och återfuktad utan att huden skulle kännas flottig.

Storlek

100 ml

Ingredienser

Water, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sorbitan Oleate, Sorbeth-30 Tetraoleate, Propylene Glycol, Propanediol Dicaprylate, Cococaprylate Caprate, Orange Essential Oil

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Bra

Skriv koden nedan:© beBeautiful.se