Kampanj

Bi-Phase Peel - Kemisk Peeling (10% - 30%)

Bi-Phase Peel - Kemisk Peeling (10% - 30%)
Samla alla köp. Du kan delbetala från 17 kr/mån
Tillverkare: SR Skincare
Antal i Lager: 28
299:-

Välj Alternativ


* Styrka:
Antal:  

Detta är en kombination av syrorna glykolsyra, mjölksyra, mandelsyra och salicylsyra. Alla syror har olika fördelar och genom att kombinera dem får du en väl avrundad peeling som kan hjälpa mot flera olika ålderstecken och hudproblem.

Fördelar med denna peeling

Mot rynkor och fina linjer

Alla 3 AHA-syror i denna peeling (Glykolsyra, Mjölksyra och Mandelsyra) anses förmånliga för att behandla ålderstecken, och glykolsyra anses vara den starkaste av dessa. När syrorna appliceras på huden så reagerar de med det yttre hudlagret (epidermis), det försvagar de bindande egenskaperna hos lipiderna ("limmet") som håller ihop de döda cellerna. Detta är den mekanism som gör att det skadade yttre hudlagret "peelar" av och frambringar de undre nya hudcellerna, vilket ger huden en jämn, fläckfri struktur. Cellerna stimuleras till att tillverka kollagen och elastin som förbättrar och stärker hudens skick.

Hjälper mot Acne och Pormaskar

På grund av de antibakteriella egenskaperna hos mandelsyra och salicylsyra kan denna peeling hjälpa dig behandla akne, och reglera talgproduktionen för att hjälpa till att förhindra återfall av akneutbrott. Salicylsyra är den enda syra för kemisk peeling som kan tränga ner i porerna och effektivt lösa upp det talg och pormaskar som täpper till porerna.

Reducerar Pigmentfläckar och Melasma (kloasma)
Mandelsyra har studerats utförligt som behandling för olika typer av pigmentfläckar och har visat sig vara mycket effektivt. Mandelsyra hjälper till att bryta ner delar av pigmentet i pigmentfläckarna vilket resulterar i en enhetlig hudton.

Varning

Kemisk Peeling kan göra din hud känsligare för solskador och risken att bränna sig av solen ökar. Undvik därför starkt solljus och UV-ljus från solarier under 1 vecka efter varje behandling. Vi rekommenderar dig att alltid använda solskydd med minst SPF15 efter varje behandling.

Använd inte denna peeling:

 • På sår, inflammerad hud, inflammerad akne eller om du har återkommande munsår.
 • Om du använder receptbelagd aknemedicin, exempelvis Isotretinoin (Roaccutan) eller Tretinoin.
 • Om du är gravid eller ammar
 • Om du lider av diabetes eller blodcirkulationsproblem som t.ex. Raynauds sjukdom
 • Om du någonsin har fått en allergisk reaktion av salicylsyra eller någon medicin som innehåller acetylsalicylsyra (ex. Magnecyl, Treo och Bamyl)
Vad får jag?
 • 1 Flaska (30 ml) Bi-Phase Peel
  Ingredienser: Salicylic Acid (Salicylsyra), Glycolic Acid (Glykolsyra), Mandelic Acid (Mandelsyra), Lactic Acid (Mjölksyra), Glycerine, Sodium Hydroxide
  - 30ml räcker till ca 15-20 behandlingar för ansiktet
 • 1 Flaska (50 ml) neutraliserande gel med Aloe Vera, Allantoin och Panthenol
 • Fullständig bruksanvisning på Svenska

Alla våra produkter är handformulerade. Produkterna är fria från mineraloljor, silikoner, parabener, artificiella dofter och färgämnen. De är också i största möjliga mån fria från konserveringsmedel, men där användning av konserveringsmedel är nödvändigt (vissa av våra produkter kräver vissa konserveringsmedel) används endast säkra livsmedelsklassade konserveringsmedel såsom kaliumsorbat, citronsyra etc.

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Bra

Skriv koden nedan:© beBeautiful.se