Kampanj

Puffy Eye Serum

Puffy Eye Serum
Samla alla köp. Du kan delbetala från 12 kr/mån
Tillverkare: SR Skincare
Antal i Lager: 1-2 veckor
199:-
Antal:  

Svullna ögonlock är ofta ett tillfälligt tillstånd som kan orsakas av gråt eller allergier. Det finns dock ihärdiga problem med svullna ögonlock som orsakas av vätskekreation eller överproduktion av fettbärande celler i det nedre ögonlocket. Även unga kan få problem med svullna ögonlock men oftast får man det till följd av åldrande. När vi åldras förlorar huden sin elasticitet och den fasthet i takt med att kollagen och elastin minskar i huden. Kollagen och elastin är nämligen de strukturella proteinerna som finns naturligt i vår hy som skapar elasticitet och struktur. När hudens på grund av åldrande förlorar sin strukturella integritet tillåts vätska att byggas upp som en svullnad i den känsliga vävnad som finns på det nedre ögonlocket. Samtidigt flyttar fett (som tidigare funnits som en ”kudde” i ögonhålorna) ut ur ögonhålorna och ackumuleras i utblåsande påsar runt ögonlocken.

Puffy Eye Serum är utformat för de ihärdiga problemen med svullna ögonlock. Detta serum innehåller två kraftfulla aktiva ingredienser och naturliga växtextrakter som fungerar tillsammans för att gradvis minska påsar under ögonen samt ge dig ett mer ungdomligt utseende.

Nyckelingredienser

  • Eyeserul - Detta är en tetrapeptid som har bevisad effekt mot svullna ögonlock. Denna tetrapeptid minskar förekomsten av svullna ögonlock samt reducerar mörka ringar runt ögonen. Eyeserul har en nedbrytande effekt mot ödembildning som uppstår på grund av dålig lymfatisk cirkulation eller hög kapillär permeabilitet. Eyeserul hämmar kollagenglycation och förhindrar att huden förlorar sin elasticitet samt att ögonpåsar bildas. Eyeserul reducerar svullna ögonlock och förbättrar hudens elasticitet för en synlig reducering av påsar under ögonen på bara 15 dagar.
  • Eyedeline™ - Är en marin ingrediens i form av ett extrakt utvunnet genom bioteknik från mikroogranismen E. Crustaceum. Denna ingrediens vårdar ditt område runt ögonkonturerna genom att minska vätskeuppbyggnaden samtidigt som den ökar nedbrytningen av bilirubin (oxiderat blod som orsakar mörka ringar runt ögonen). Dessutom hjälper denna ingrediens att öka kollegen- och elastinsyntesen samtidigt som den minskar bildandet av glykationsändprodukter (AGE) för att på så vis ge din hy ett ljusare och yngre utseende.
  • Gurkaextrakt - Gurkaextrakt innehåller antiinflammatoriska beståndsdelar som reducerar förekomsten av svullna ögonlock och påsar under ögonen. Gurkaextrakt reducerar även förekomsten av mörka ringar under ögonen. Historiskt brukar gurkskivor appliceras på trötta och stressade ögon eftersom denna metod kan minska svullnad på ögonlock. Gurkaextraktet i detta ögonserum fungerar på precis samma sätt fast är något bekvämare.
  • Hästkastanjextrakt - Hästkastanj stärker och reparerar aktivt kapillärnätet. Denna ingrediens lugnar även inflammationer som gör att lokal vätskebildning uppstår, vilket orsakar svullna ögonlock. Hästkastanj är även en kraftfull antioxidant, vilket innebär att den kan skydda huden från de skadliga effekterna av fria radikaler.
  • Gota kola (centella asiatica) - Denna ingrediens hjälper till att aktivt reparera och stärka skadade kapillärer för att på så sätt reducera mörka ringer under ögonen. Gota kola hjälper också till att reparera skadad hud samt främjar kollagenproduktionen, vilket förbättrar hudens struktur och ton.

Storlek

15 ml

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Bra

Skriv koden nedan:© beBeautiful.se