Kampanj

Återförsäljare

Vi söker fler återförsäljare av SR Skincare's produkter. Är du intresserad av att använda produkterna i din salong eller klinik eller att bli återförsäljare? Tveka inte att höra av dig till oss nu, eller lägg en beställning redan nu, mängdrabatten får du automatiskt i e-butiken, se nedan.

SR Skincare har olika kemisk peeling ett flertal produkter produkter med fokus på naturliga ingredienser samt flera serum och lotions med de senaste hudvårdsingredienserna, både naturliga och kemiskt framställda. Produkterna är fria från parabener, silikoner samt mineraloljor, och inga onaturliga konserveringsmedel, doftämnen eller färgämnen används.

Vi har gjort det enkelt för dig som företagare att återförsälja våra produkter. Handlar du 15+ produkter får du nämligen 45% rabatt automatiskt i vår nätbutik!

Du kan även emaila in din beställning till oss så skapar vi en faktura som du sedan kan betala genom banköverföring / plusgiro.

Vi erbjuder alltid mängrabatt, redan vid inköp av ett fåtal varor. Just nu ser rabattstegen ut som nedan, och rabatten erhålls automatiskt vid beställningar i e-butiken.

Rabattstege

10% vid köp av 2 varor
12% vid köp av 3 varor
15% vid köp av 4-14 varor
45% vid köp av 15+ varor

beBeautiful och SR Skincare Sverige är sedan september 2013 den officiella svenska distributören av SR Skincare i Sverige.

© beBeautiful.se