Kampanj

Alpha-Bright Fläckminskande Gel med 5% Mandelsyra och Lakritsextrakt

Alpha-Bright Fläckminskande Gel med 5% Mandelsyra och Lakritsextrakt
Samla alla köp. Du kan delbetala från 17 kr/mån
Tillverkare: SR Skincare
Antal i Lager: 1-2 veckor
299:-
Perfekt för alla hudtyper och hudfärger. Reducerar hyperpigmentering, solfläckar, fräknar, åldersfläckar, melasma och fläckar efter akne.
Antal:  
3.7 (3.7/5)  3 recensioner  |  Skriv en recension

Mandelsyra - En medlem av alfahydroxifamiljen. Dess huvudsakliga uppgift är att exfoliera döda hudceller från ytan av huden för att främja en jämnare, ljusare och klarare hy. Användning av AHA-syror kommer inte bara förbättra utseendet på din hy men kommer också att stimulera produktionen av kollagen som minskar uppkomsten av fina linjer och rynkor. Mandelsyra anses vara den mest effektiva AHA-syran på att förbättra pigmentfläckar och hyperpigmentering. Mandelsyra till skillnad från andra AHA syror har också förmågan att förbättra aknebenägen hud genom att kunna rensa ur blockerade porer och hårsäckar (en bakomliggande orsak till akne och fläckar).

Lakritsextrakt - Anledningen till att lakritsextrakt som aktiv ingrediens är effektiv för hudblekning beror på det naturliga ämnet glabridin. Det dämpar pigmentering genom att hämma melaninproduktionen. Ofta kan huden missfärgas på grund av förhållanden såsom melasma och PIH. Dessutom kan långvarig exponering för solljus leda till åldersfläckar och hyperpigmentering. När dess effekter är synliga - särskilt i områdena kring ansikte och ögon - kan utvärtes beredningar som innehåller lakritsextrakt bidra till att minska skillnaderna i hudfärg. Lokal applicering av produkter som innehåller lakritsextrakt har visat sig inte ha några biverkningar, och incidenter av allergiska reaktioner, irritation och rodnad är sällsynta. Detta beror sannolikt på de naturliga anti-inflammatoriska egenskaperna hos glabridin.

Rosenvatten - Tonar huden. Forskning tyder på att rosenvatten kan skydda huden mot de skadliga effekterna av solens ljus. Rosenvatten kontrollerar och balanserar talgproduktionen, vilket gör det användbart för både torr och fet hud. Det kan balansera och återställa hudens pH och hjälper till att förminska porer.

Glycerin - Hjälper till att återfukta huden.

Trollhassel - Antiinflammatoriskt och sammandragande.

Användningsinstruktioner

Applicera dagligen. Ta en liten mängd gel och massera in i huden tills den har absorberats. Om du även använder en kräm i din hudvårdsrutin, använd gelen först.

Storlek: 50 ml

pH-värde: 4.0

Alla ingredienser:

Water, Rosewater, Glycerine, Mandelic Acid, Liquorice Root Extract, Witch Hazel Extract, Methylpropanediol, Caprylyl Glycol, Phenylpropanol, Niacinamide, Hydroxyethyl Cellulose, Lysolecithin (and) Sclerotium Gum (and) Xanthan Gum (and) Pullulan

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Bra

Skriv koden nedan:© beBeautiful.se